update 18/06/2007
Hekwerk
 
     
Bij JeVeWe aan het juiste adres voor (sier) hekwerk!  
  Eén van onze specialiteiten is het maken van hekwerken. Poorten, al dan niet elektrisch bediend, erfaf-scheidingen, beveiligingshek-werken of balkonhekken, alles is mogelijk.

Kom gerust eens langs om onze documentatie te bekijken en om alle mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom!  
 
     
Uw eigen ontwerp  
  Bij ons kunt u niet kiezen uit standaard hekwerken. Ieder hek is uniek. U als klant ontwerpt uw eigen hekwerk, eventueel in samenspraak met ons. Wij hebben veel documentatie die u op weg kan helpen en ideeën kan geven over uw ontwerp. Gekoppeld met onze ervaring en kennis van de diverse mogelijkheden, realiseren we uw persoonlijke hekwerk!    
     
Afwerking  
  Wat betreft de afwerking zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende behandelingsmethoden als thermisch verzinken, poedercoaten rechtstreeks in kleur, een zinkhoudende primer, kaal staal of een combinatie van deze verschillende behandelingen.

Ook kunt u uiteraard zelf de kleur bepalen; de keuze is uit maar liefst 210 RAL-kleuren.  
 
     
Plaatsing  
  U kunt ervoor kiezen uw hekwerk door ons te laten plaatsen of dit zelf te doen. Uitsluitend topkwaliteit RVS-bevestigingsmaterialen worden gebruikt of bijgeleverd.    
     
Uw type of ontwerp niet gevonden?  
  JeVeWe is werkzaam op uiteenlopende vlakken en zeer innovatief, dus neem gerust contact op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn!    
Sierhekwerk

JeVeWe produceerd onder de naam Jevewe Hekwerk al geruime tijd sierhekwerken.

Onze vakkundige medewerkers maken voor U de mooiste sierhekken op maat. In onze smederij kunnen wij ambachtelijke krullen en puntkoppen maken om ouderwets smeedwerk te fabriceren. Bij ons kunt u niet kiezen uit standaard hekwerken. Ieder hek is uniek. U als klant ontwerpt, in samenspraak met ons, uw eigen hekwerk. Wij hebben veel documentatie die u ideeën kan geven over uw ontwerp. Gekoppeld met onze ervaring en kennis van de diverse mogelijkheden, realiseren we uw eigen hekwerk!

     
     
     
     
 

Poorten

Om uw oprit van een mooie entree te voorzien, kan JeVeWe diverse typen poorten voor u realiseren. Wij bieden onder andere:

Autopoorten
Electrisch bediende poorten
Intercom / Afstand bediende poorten
Carports
Poorten met ingebouwde verlichting

Ook voor poorten geldt, dat we in samenspraak met u een persoonlijke poort ontwerpen die geheel past bij de uitstraling van uw huis. Zowel met klassieke als moderne ontwerpen heeft JeVeWe ervaring!

     
     
     
     
 

Balkons, trappen en bordessen

Om uw balkon of trap op een sierlijke en vooral veilige manier af te werken, is goed en professioneel smeedwerk van groot belang.

JeVeWe heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en inmiddels jarenlange kennis opgebouwd op dit gebied.

Niet alleen verzorgen we het hekwerk voor uw balkon, ook voor een metalen trap of bordes bent u bij JeVeWe aan het juiste adres.

Kom eens langs bij JeVeWe en ontdek de mogelijkheden op het gebied van metaal!

     
     
     
     

Uw type hek- of poortwerk niet gevonden of iets heel anders in gedachten?

JeVeWe is werkzaam op uiteenlopende vlakken en zeer innovatief, dus neem gerust contact op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn!

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
        Copyright © JeVeWe 2010
Webontwerp Djen Design