update 18/06/2007
Constructiewerk
 
     
JeVeWe realiseert wat u nodig heeft!  
  JeVeWe is vakkundig op het gebied van de metaalbewerking.

Al het denkbare in metaalbewerking is mogelijk door onze jarenlange kennis en ervaring. JeVeWe staat garant voor professionaliteit en gebruikt uitsluitend kwaliteitsmateriaal, zodat u gegarandeerd bent van topkwaliteit.
 
 
     
     
Uw type constructiewerk niet gevonden?  
  JeVeWe is werkzaam op uiteenlopende vlakken en zeer innovatief, dus neem gerust contact op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn!    
Constructiewerk in de breedste zin van het woord

JeVeWe is allround professional op het gebied van las- en constructiewerken van Aluminium, Staal en RVS. Of het nu gaat om bouten en moeren of totaalconstructies als verdiepingsvloeren, schoorsteenkappen en carports: JeVeWe is inzetbaar voor zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Onze werkplaats is ruim opgezet en met onze diverse specialistische machines als een guilottineschaar, een kantbank en een sjabloonsnijbrandmachine zijn we in staat om op diverse werkgebieden projecten te realiseren.

   
     
     
     

Laswerkzaamheden

JeVeWe heeft apparatuur voor het lassen bij de volgende verschillende lasprocessen:
TIG (voor hooggelegeerd staal of aluminium)
MIG (voor "niet-ijzer metalen” zoals aluminium en koper legeringen)
MAG / CO2 (voor RVS en diverse metalen)
Electrode (voor diverse staalsoorten)

     

JeVeWe is vakkundig op het gebied van de metaalbewerking. Al het denkbare in metaalbewerking is mogelijk door onze jarenlange kennis en ervaring. JeVeWe is zowel binnen de particuliere als zakelijke sector werkzaam.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
        Copyright © JeVeWe 2010
Webontwerp Djen Design